BomSan biedt diensten aan (Business to Business) op het vlak van Legal en Compliance. Dat wil zeggen, externe (Legal) en interne (Compliance) regelgeving waaraan een bedrijf moet of wil voldoen. BomSan is een eenmanszaak, met een uitgebreid netwerk aan achtervangers als meer hulp of vervanging nodig is. Meer details vind u op de pagina Ervaring. Artikelen kunt u vinden onder Blog. Een profiel en andere interessante updates vind u op LinkedIn.

Als specialisatie worden Data Privacy diensten aangeboden, meer algemeen ondersteuning op Legal en Compliance vlak. Diensten kunnen zowel ad hoc of projectmatig worden verricht. Goed om te weten dat u ook een flinke dosis Risk gerelateerde ervaring krijgt, inclusief leidinggevende ervaring.

BomSan kan u adviseren op inhoudelijk en strategisch vlak. Kerncompetenties zijn een praktische benadering, heldere communicatie en hoge kwaliteit. Opereren op alle niveaus is vanzelfsprekend. Er is oog voor efficiëntie en dus kostenbesparing. Werkbare oplossingen vinden binnen gegeven grenzen lijkt juridisch vaak onmogelijk, voor BomSan is het de normaalste zaak van de wereld. Verbale vaardigheden, inclusief het geven van presentaties, zijn ruimschoots ontwikkeld door tien jaar pleitervaring voor gerechten in heel Nederland.  Tot slot, niet elk juridisch terrein is voor BomSan bekend. U zal daar wel een snelle leerling zien.

Inhoudelijk kunt u op het volgende rekenen.

  • Uitgebreide kennis van het Verbintenissenrecht en Data Privacy recht.
  • Brede juridische kennis van vele andere rechtsgebieden, gecombineerd met financieel inzicht.
  • Sterke affiniteit voor complexe zaken en het uitleggen daarvan in simpele woorden.
  • Voorliefde om anderen op te leiden en te trainen.
  • Het vermogen om buiten gebaande paden denken.