Legal

BomSan biedt juridische ondersteuning aan bedrijven en (semi)overheid. Dat noemen wij kortweg Legal, maar ook Data Privacy valt hieronder. Dit is met name Verbintenissenrecht, oftewel contractenrecht, naast alles wat te maken heeft met de bescherming van persoonsgegevens. Maar er is ook veel kennis van consumentenrecht, leasing, IT recht, ondernemingsrecht en arbeidswetgeving. Zogenaamd regulerend recht (zoals de Wet op het Financieel Toezicht en mededingingsrecht) is niet onze expertise, algemene kennis en een breed begrip van de meeste van die wetten is wel aanwezig.

Onze kracht ligt in het opstellen en wijzigen van contracten en algemene voorwaarden – in eenvoudige taal, zoals het hoort. Dit geldt ook voor het uitleggen van complexe zaken in simpele woorden. BomSan is echter beschikbaar voor heel veel verschillende werkzaamheden, zoals de volgende.

  • Standaardiseren van Legal documentatie.
  • Aansturen van of deelnemen aan projecten met een Legal en/of Data Privacy achtergrond.
  • Opstellen en implementeren van procedures en richtlijnen op Legal en/of Data Privacy vlak.
  • Oprichten of uitbouwen van Legal en/of Data Privacy afdeling.
  • Awareness presentaties.
  • Coachen van Legal en Data Privacy medewerkers op junior en medior niveau.

Een overzicht van onze zeer brede ervaring op Legal vlak en de ruime hoeveelheid kennis op Data Privacy vlak vind u op de pagina Ervaring. Opdrachten worden uitgevoerd tegen een vast bedrag of tegen uurtarief. Meer informatie vindt u op de pagina Tarieven & uren. Vragen, een offerte of van gedachten wisselen? Neem vrijblijvend contact op!